Creëer hier je eigen sieraad met boodschap

Stel je eigen sieraad samen
block
block
Min: €0 Max: €40

Cadeaudoosje PRETTY SPECIAL ketting met hartje

Cadeaudoosje PRETTY SPECIAL ketting met hartje in zilver, rosegoud goud of goudkleurig. Sterling zilver, voor maar 21,95! Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€24,95

Cadeaudoosje KARMA ketting

Cadeaudoosje KARMA ketting met Zirconia steentje. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€29,95

Cadeaudoosje SISTERS ketting met hart hanger

Cadeaudoosje SISTERS ketting met 2 hartjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje LA BEAUTÉ ketting met parel hanger

Cadeaudoosje LA BEAUTÉ ketting met parel hanger en een Zirconia steentje. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€34,95

Cadeaudoosje INFINITE love ketting met Infinity hanger

Cadeaudoosje INFINITE love ketting met Infinity hanger en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje LIVE LAUGH LOVE ketting met hartje

Cadeaudoosje LIVE LAUGH LOVE ketting met hartje. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€17,95

Cadeaudoosje YOU & ME ketting met Infinity hanger

Cadeaudoosje YOU & ME ketting met Infinity hanger en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje MOM ketting met hart hanger

Cadeaudoosje MOM ketting met hart hanger en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje GELUK ketting met klavertje

Cadeaudoosje GELUK ketting met klavertje in zilver, rosegoud of goudkleurig. Sterling zilver, voor maar 21,95! Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€24,95 €21,95

Cadeaudoosje HAPPY BIRTHDAY ketting met bloem

Cadeaudoosje HAPPY BIRTHDAY ketting met bloem en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje CONGRATS ketting met hartje

Cadeaudoosje CONGRATS ketting met hartje, het perfecte examen cadeau voor maar 21,95! Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€24,95 €21,95

Cadeaudoosje MY HEART BELONGS TO YOU ketting met letterhanger

Cadeaudoosje MY HEART BELONGS TO YOU ketting met letterhanger, alle letters van het alfabet.

€24,95
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »