Cadeaudoosje met sieraad

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je zus of vriendin? Zoek niet verder in 3 stappen heb jij een bijzonder cadeau. Dit cadeaudoosje met sieraad is gemaakt van Sterling zilver 925 en eenvoudig samen te stellen.
Stap 1: Je kiest een ketting.
Stap 2: Je kiest de bedel (s)
Stap 3: Je kies een cadeaukaart met persoonlijke tekst. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeaudoosje binnen 24 uur verstuurd wordt en gratis binnen Nederland. Zo hoef je de deur niet meer uit!
block
block
Min: €0 Max: €40

Cadeaudoosje PRETTY SPECIAL ketting met hartje

Cadeaudoosje PRETTY SPECIAL ketting met hartje in zilver, rosegoud goud of goudkleurig. Sterling zilver, voor maar 21,95! Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€24,95

Cadeaudoosje KARMA ketting

Cadeaudoosje KARMA ketting met Zirconia steentje. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€29,95

Cadeaudoosje SISTERS ketting met hart hanger

Cadeaudoosje SISTERS ketting met 2 hartjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje LA BEAUTÉ ketting met parel hanger

Cadeaudoosje LA BEAUTÉ ketting met parel hanger en een Zirconia steentje. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€34,95

Cadeaudoosje INFINITE love ketting met Infinity hanger

Cadeaudoosje INFINITE love ketting met Infinity hanger en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje LIVE LAUGH LOVE ketting met hartje

Cadeaudoosje LIVE LAUGH LOVE ketting met hartje. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€17,95

Cadeaudoosje YOU & ME ketting met Infinity hanger

Cadeaudoosje YOU & ME ketting met Infinity hanger en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje MOM ketting met hart hanger

Cadeaudoosje MOM ketting met hart hanger en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje GELUK ketting met klavertje

Cadeaudoosje GELUK ketting met klavertje in zilver, rosegoud of goudkleurig. Sterling zilver, voor maar 21,95! Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€24,95 €21,95

Cadeaudoosje HAPPY BIRTHDAY ketting met bloem

Cadeaudoosje HAPPY BIRTHDAY ketting met bloem en Zirconia steentjes. Het materiaal is Sterling zilver. Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€39,95

Cadeaudoosje CONGRATS ketting met hartje

Cadeaudoosje CONGRATS ketting met hartje, het perfecte examen cadeau voor maar 21,95! Gratis verzending NL en mooi verpakt.

€24,95 €21,95

Cadeaudoosje MY HEART BELONGS TO YOU ketting met letterhanger

Cadeaudoosje MY HEART BELONGS TO YOU ketting met letterhanger, alle letters van het alfabet.

€24,95
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »