What you feel is what you are and what you are is beautiful

(Wat je voelt is wie je bent en wie je bent is mooi!)
 

Een sieraad vertelt bijna altijd een verhaal. Een verhaal van liefde, een verhaal van vriendschap, van trouwen, maar ook van verdriet, van overlijden en moeilijke periodes die overwonnen zijn, verhalen van bijzondere momenten en mooie herinneringen.

Sieraden horen bij mensen en zijn waarschijnlijk zo oud als de mensheid. Sieraden zijn in principe kleine objecten die ongelooflijk veel betekenissen in zich mee dragen. Ze zijn heel intiem, want ze worden op de huid gedragen en je moet dichtbij staan om het verhaal te kunnen zien. Dat maakt het een heel bijzondere en krachtige manier om iets te vertellen.

Mensen zijn op zoek naar sieraden die dat verhaal zo goed mogelijk symboliseren, zo goed mogelijk vertellen. Hoe mooi zou het zijn als je dat verhaal persoonlijk kan maken, als je je eigen verhaal met het sieraad kan vormen.

Daarom ben ik met Moodstream begonnen, een online webshop in persoonlijke sieraden. Ik verkoop sieraden met een symbolische waarde die staan voor een belangrijk moment in je leven, niet alleen wanneer je gaat trouwen of bij de geboorte van je kinderen maar voor alle momenten die je zou willen koesteren. Moodstream als naam symboliseert dat. Je wil met behulp van sieraden je gevoel, je emotie "Mood" laten stromen "Stream" van jou naar de ander. Daarom de naam Moodstream. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »