Retourneren & ruilen

We doen natuurlijk onze uiterste best om je precies te geven wat je zocht. Maar het kan zijn dat je bij ontvangst een andere verwachting had, in veel gevallen kan je dan je bestelling aan ons retourneren

De Nederlandse wet stelt dat een consument 14 dagen de tijd heeft om een koop via internet te 'herroepen'. Na het ontvangen van je bestelling heb je dus twee weken de tijd om je te bedenken. Na annulering van de bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van huis naar onze webshop zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kan je hier het herroepingsformulier downloaden

We vragen je vriendelijk om voor het terugsturen eerst contact op te nemen. Verpak je bestelling daarna met zorg en veilig in, indien mogelijk in originele verpakking, en zorg voor een voldoende frankering van je zending. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening, en ook ben jij verantwoordelijk voor het door ons in goede staat terug ontvangen van het product. Stuur e.e.a. onder vermelding van je ordernummer naar:

MOODSTREAM retouren

Postbus 33

2240 AA Wassenaar

Nederland

Zodra we het product hebben ontvangen gaan we over tot terugbetaling of tot het opnieuw verwerken van je bestelling als je liever een vervangend product ontvangt. Je kan de betaling (incl evt verzendkosten voor de heenzending) binnen 14 dagen op je rekening verwachten

Uitzonderingen

Er zijn een aantal uitzonderingen voor het retourneren van producten, hieronder vallen bijvoorbeeld de gepersonaliseerde sieraden, door hun persoonlijke aard kunnen we deze niet of moeilijk nog verkopen en kunnen om deze reden niet worden terug gestuurd en de artikelen die in de SALE zijn gekocht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »